November 2018

Македонија

Борче Бегоски ќе продолжи со негување на изворната песна

Деновиве ја претстави неговата прва преработка на песната “Лична Фатимо”. Борче Бегоски вели дека ќе продолжи да ја негува старата изворна музика. Борче Бегоски најповеќе…