November 2018

Македонија

“Сон печалбарски” добива спот со најживописните предели од Центар Жупа, песна посветена за овој крај од Благоја Грујовски

“Сон печалбарски” е насловена песната која големиот фолк пејач Благоја Грујовски ја пее со посебен епитет

Македонија

Група Марифет задоволни од коментарите за орото “Марифет Елено”

Од група Марифет се задоволни од коментарите на јавноста за нивното првенче, орото “Марифет Елено”. Тие велат дека добиле бројни позитивни коментари од колегите и…