НОВО ! Погледнете го новиот спот од Браќа Нуне

Дали го погледнавте и дали ви се допадна спотот од Браќа Нуне за нивното најново музичко дело, “Братски Мерак” ?

Браќата Нуне во соработка со Џељо Дестановски го промовираа нивниот најнов спот за инструменталното дело кое е насловено “Братски Мерак”. Во видеото се појавуваат и музичари од повеќе бендови низ земјава кои важат за нивни блиски соработници.

Во продолжение погледнете го видеото !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*