November 29, 2018

Македонија

Тоа го може само Благоја, настапи со кавалче среде дискотека во Швајцарија

Направи вистински бум со својата појава кога пред преполната дискотека во Швајцарија фолкерот Благоја Грујовски излезе на сцена со своето кавалче. Присутните буквално ги крена…