November 27, 2018

Македонија

(ВИДЕО) Дамјан Стојаноски го промовира спотот за песната “Мајко, чекај ме”

Дали го погледнавте и дали ви се допадна најновиот спот од младиот Дамјан Стојаноски за песната “Мајко, чекај ме”? Дамјан Стојаноски го промовираше неговиот најнов спот…

Македонија

Стојне и Бобан за Нова година во Диско Палма-Швајцарија

Стојне Николова и Бобан Мојсовски за Најлудата ноќ се резервирани во Дискотека Палма-Швајцарија. Ветуваат незаборавни моменти и  одлична забава до раните утрински часови Важат за…