November 25, 2018

Македонија

Најбараниот Дамјан Стојаноски викендов во “Дедо Димо”

По неодамнешното гостување на фолкерот Спасен Силјаноски во етно ресторанот “Дедо Димо” во Куратица од таму најавуваат гостување на големата мега ѕвезда Дамјан Стојаноски.