November 23, 2018

Македонија

Оркестар Маестрал подготвени за Австралиската турнеја

Привршуваат подготовките за Австралиската турнеја на Оркестар Маестрал од Битола. Тие во соработка со ИН продукција ја направија и традиционалната фотосесија пред нивното заминување во…