November 21, 2018

Балкан

Сакајќи да бидат ангели од „Викторија сикрет“ изгледаат евтино: Николија и Каја Остојиќ се модни катастрофи

Неодамна беше откриен изгледот на фамозниот градник од брендот „Викторија Сикрет“ кој го носеше манекенка Елса Хоск, а чини неверојатни еден милион долари и е…