November 20, 2018

Македонија

Наковска за новогодишните празници со работна агенда во Германија

По неодамнешната промоција на нејзината најнова песна за која сними и видео запис “Тешко на предавниците”, Анета Наковска веќе ја поплна својата работна агенда во…