November 19, 2018

Македонија

Приредија спектакуларна забава : Фолк и поп елитата на иста сцена во Швајцарија

Фолк и поп естрадата заедно на иста сцена, во една од најпознатите дискотеки во Швајцарија, дискотека Палма. Над 1000 македонци кои живеат во оваа земја,…