November 16, 2018

Македонија

(ВИДЕО) Мухи Амети промовираше српска верзија на песната “Не останувам јас”

Дали го погледнавте и дали ви се допадна спотот од Мухи Амети за српската верзија на неговата најнова  песна насловена “Напустичу град”?! Мухи Амети пред…