November 13, 2018

Балкан

Први фотографии на Емина и турскиот милијардер

Пејачката Емина Јаховиќ по разводот со сопругот Мустафа Сандал вплови во љубовна врска со турскиот милијардер Садетин Саран. Емина неодамна првпат проговори јавно за својата нова врска: