November 12, 2018

Македонија

“Мајко чекај ме” од Дамјан Стојаноски ќе добие видео запис

“Мајко чекај ме” од Дамјан Стојаноски добива видео запис. Снимањето помина во одлична атмосфера, а се одвиваше во живописните предели на селото Букојчани, Кичевско. Во…