November 9, 2018

Македонија

Група Марифет задоволни од коментарите за орото “Марифет Елено”

Од група Марифет се задоволни од коментарите на јавноста за нивното првенче, орото “Марифет Елено”. Тие велат дека добиле бројни позитивни коментари од колегите и…