Нина Бадриќ упати моќни пораки

Нина Бадриќ неодамна ја прекина свршувачката со Тино Брал. Тие беа во врска една година, а потоа тој ја побара за сопруга на едно патување на Малдивите. Сепак пејачката го променила мислењето, па на својата рака повеќе не носи свршувачки прстен.

Меѓутоа, на „Инстаграм“, Бадриќ споделува фотографии од себе, но и познати цитати и мисли, па упати неколку моќни пораки.

„Кога ќе врне дожд, бидете нечие сонце“, напиша Нина која потврди дека е слободна.

Таа објави и друга мисла која вели „Ништо на сила, ни обувки, ни луѓе“.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*