November 5, 2018

Македонија

Прекинато снимањето на новиот спот од Благоја Грујовски поради банален инцидент

На денешното снимање на видео записот  на Благоја Грујовски за неговата песна “Сон печалбарски” посветена за општина Жупа, каде што и впрочем се снимаше спотот…