(ВИДЕО) Погледнете го новиот спот од Борче Наумовски-Министерот

Дали го погледнавте и дали ви се допадна најновиот спот од Борче Наумовски-Министерот за песната “Ленче Комшивче”?!

Борче Наумовски-Министерот го промовираше најновиот спот за песната “Ленче Комшивче”. Видеото се снимаше на повеќе локации во Охридскиот регион, а во соработка со ИН Продукција.

Во продолжение погледнете го видеото !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*