November 1, 2018

Македонија

Ќе ве наежи : Симона Поповска ја препеа “Паметна и луда” од Шерифовиќ

Поп-пејачката Симона Поповска ја препеа хит-песната на Марија Шерифовиќ, „Паметна и луда“. Ова не е прв кавер на Симона, која досега има направено преработки на…