Нина Бадриќ го врати свршувачкиот прстен

На нејзината рака веќе не свети дијамантскиот прстен што го доби од нејзиниот избраник, а за „Глорија“ таа изјави дека ја прекинала љубовната врска со бизнисменот.

Како што беше кажано, Нина му го врати на Тино прстенот од бело злато со огромен дијамант, со кој тој и понуди брак кога беа на романтично патување на Малдивите.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*