И тој не седи со скрстени раце : Погледнете ја новата девојка на Мустафа Сандал

Додека Емина ја официјализира врската со своето ново момче кое е милијардер, ни поранешниот сопруг Мустафа не седи со скрстени раце.

Откако турскиот пејач Мустафа Сандал се разведе од Емина фати ултра згодна девојка.

Погледнете каква убавица си фати пејачот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*