Погледнете го новиот спот од Даниел Божиноски

Дали го погледнавте и дали ви се допадна спотот од Даниел Божиноски за неговото ново оро “Дандо Са Са” ?!

Младиот саксофонист Даниел Божиноски го промовираше спотот за неговото најново инструментално дело, орото “Дандо Са Са”. Музиката е дело на познатиот фолк пејач и негов кум, Спасен Силјаноски, а аранжманот е на Златко Миладиноски.

Видеото се снимаше на повеќе локации во Охрид и Кичево, во соработка со ИН Продукција.

Во продолжение погледнете го видеото и уживајте во орото на Даниел Божиноски !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*