По две децении војна, Карлеуша ја пофали Цеца

Please follow and like us:

Цеца Ражнатовиќ  и Јелена Карлеуша веќе многу години не се во добри односи. Тие две завршија и на суд, но сега Јелена искоментира нешто што беше изненадувачки за сите.

Јелена Карлеша го пофали гласот и песните на Цеца во последното издание на “Звезде Гранда”, коментирајќи ја изведбата на Кристина Видановиќ, која пееше песна на Цеца и со тоа ја остави публиката во шок.

“Многу ги сакам песните на Цеца и како пее Цеца, тоа се го напишала жената што ја направи мојата кариера, Марина Тукаковиќ”, рече  Јелена, додавајќи:

“Почит кон сите тие песни што би сакала да ги пеам на моите настапи, но од некои други причина не го правам тоа, но песните како песни се врв”.

Please follow and like us:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*