Раста ќе се бори за старателството над ќерката

Раста и Ана Николиќ повторно ги полнат порталите со вести дека бракот повторно им е во криза.

Според најновите пишувања на медиумите од соседството тие повторно не се во добри односи и никако не можат да се договорат околу тоа кај кого и колку време Тара ќе поминува време.

Од таа причина двајцата ангажирале адвокати и случајот е препуштен на судот.

Срски Курир пишува дека Раста бара заедничко старателство над Тара, бидејќи е феноменален татко кој уредно плаќа алиментација и кој неговата ќерка го обожава.

Меѓутоа тој и Ана не се согласуваат најдобро, а таа на сите начини се обидува да го добие целосното старателство над девојчето. Раста нема ништо против детето да биде со мајката, туку само сака да го гледа кога ќе посака.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*