Дарко Лазиќ излезе од операција – каква му е состојбата

Лекарите во Клиниката во Земун го оперираа Дарко Лазиќ по страшната несреќа која ја доживеа кога излета со автомобилот и остана во смачкано возило.

Освен што му откажале едно белодробно крило и бубрег, Дарко денеска добил и внатрешно крварење во стомакот, па итно бил опериран, а сега е во шок соба.

Лекарите не даваат детали освен дека го сопреле крварењето.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*