Јелена Розга откри дека некогаш знае и да “полуди”

Розга која многумина ја доживуваат како префинета дама и пред се сталожена, открила дека како секој нормален човек, и таа понекогаш има “жолти минути”

 

Јелена Розга која важи за една од најзгодните хрватски пејачки вели дека не се доживува себеси како секс- симбол.

Најгорда сум на својата душа. На тоа што сум воспитана и одгледана да ги ценам вистинските вредности, внатрешноста на човекот, како кај себе, така и кај другите луѓе. Нема тука долги нозе или гради кои можат да ја засенат убавата човечка душа која плени со добрина“, вели пејачката.

Розга која многумина ја доживуваат како префинета дама и пред се сталожена, открила дека како секој нормален човек, и таа понекогаш има “жолти минути”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*