Среде концерт на Лепа Брена питач и побара пари на Александра Пријовиќ

Александра Живојиновиќ присуствуваше и на првиот и на вториот концерт на Лепа Брена во белградска Штарк Арена, а втората вечер со неа беа Боба, Филип и мајка и.

Сепак,  Александра пред да дојде семејството се појави на влезот каде што беа собрани сите медиуми, а српските папарацо фотографи ја затекоа  во ситуација кога на пејачката и пријде еден питач, кој ѝ се приближи и побара од неа пари.

Александра застана, а потоа, без размислување од чантата извади неколку книжни банкноти и му ги даде!

Таа му даде на човекот околу 4.000 динари, или нешто повеќе од 30 евра.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*