October 23, 2018

Македонија

Димитар Митровски : Благодарен им сум на моите родители кои ме насочија на правилниот пат

Свири на хармоника уште од неговата 4-годишна возраст. Младиот и талентиран Димитар Митровски потекнува од музичко семејство и како што вели, благодарен е на неговите…