На прагот на седмата деценија

Балканската фолк ѕвезда Лепа Брена, иако е на прагот на седмата деценија, може да направи некои работи

на кои и завидуваат многу од помладите женски колешки, па и обичните девојки и жени кои немаат никаква врска со естрадата, а се повеќе од двојно помлади, а на некои Брена може да им биде дури и баба.

Со оглед на тоа дека Брена веќе се подготвува за претстојниот славенички концерт, таа реши да сподели малку од атмосфера со своите фанови, за секој од нив да може да види како изгледа кога ѕвездата вежба, за да може да ги издржи сите напори и изведе сите движења што ги прави на своите настапи.

Брена беше толку возбудена што успеа од прва, без помош на својот тренер да направи стој на раце, што после тоа почна да се смее и да се радува како мало дете.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*