Заедно се 16 години, но Харис Џиновиќ една работа никако не и ја дозволува на сопругата

Харис и Мелина Џиновиќ заедно се 16 години, но познатата дизајнерка вели дека една работа нејзиниот сопруг никако не и ја дозволува.

Во една српска емисија таа открива дека станува збор за нејзината коса, а еве зошто Харис се противи таа да ја менува.

-Мојот сопруг не дозволува промена на бојата, должината, ништо. Тој вели „Таква те запознав и тоа останува“, вели познатата дизајнерка.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*