Единаесет години без Тоше

October 16, 2018 Vesna Bastovanska 0

Македонија и Балканот денеска се сеќаваат на Тоше Проески кој на денешен ден пред единаесет години трагично го загуби животот во сообраќајна несреќа кај Нова […]