Сопругот на Гога почина 4 месеци по свадбата – пејачката криела еден детаљ

Пејачката Гога Секулиќ ужива во брак со Урош Домановиќ, а наскоро ќе се оставари и во улогата на мајка, а претходно го помина најтешкиот животен удар кога и почина првиот сопруг по 4 месеци брак од тешка болест.

Овој детал пејачката го крие од пријателите бидејќи со никој не сака да разговора за својот прв сопруг. Игор е роден на 4 јуни 1972 година, а Урош е роден дваесет години подоцна, но на истиот датум односно на 4 јуни.

– „На Гога не и беше сеедно кога дозна дека двајцата се родени на ист датум. Се наежи, мислеше дека Урош се шегува со неа. Не сака за тоа да зборува. Кога и некој да ја праша за Игор, таа се лути. Вели дека тоа е минато и дека не треба да зборува на таа тема. Таа дури не оди на гробишта кај Игор. Мисли дека не е фер кон нејзиниот сегашен сопруг Урош и затоа се нервира“, вели извор близок на пејачката.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*