Дали ви се допадна новиот спот од Мухи Амети?

Дали го погледнавте и дали ви се допадна новиот спот на Мухи Амети за песната “Не останувам јас во овој град”?

Мухи Амети деновиве го промовираше неговиот најнов спот за песната “Не останувам јас во овој град”. Видеото се снимаше на повеќе локации во Скопје и Охрид, во соработка со ИН Продукција.

Амети при интервју за ИН ТВ истакна дека е презадоволен од соработката со ИН Продукција, за којашто верува дека ќе продолжи и во иднина, додавајќи дека очекува и спотот и песната да бидат добро прифатени од јавноста.

Во продолжение погледнете го спотот од Мухи !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*