Рада и Харис раскинаа

За врската на Рада Манојловиќ и Харис Берковиќ се пишува многу. Така да во последно време се пишуваше дека Рада и Харис раскинале бидејќи тој ја изнверувал.

Манојловиќ во емисијата „Магазин ин“, а на прашањето дали се уште е во врска, Рада одговори:

„Зависи кој прашува“, изјави Рада.

Водителката Сања Маринковиќ не се откажа да ја дознае вистината, па ја праша Рада.

„Добро, ако те праша некое момче дали си во врска“, праша Сања.

„За него не сум“, изјави Манојловиќ.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*