Рада и Харис раскинаа

October 12, 2018 Vesna Bastovanska 0

За врската на Рада Манојловиќ и Харис Берковиќ се пишува многу. Така да во последно време се пишуваше дека Рада и Харис раскинале бидејќи тој […]