Ужива на Малдиви

Поп-пејачката Јелена Карлеуша со ќерките Атина и Ника и со сопругот Душко Тошиќ моментално ужива на една од најпосакуваните, но и најексклузивни егзотични дестинации – на Малдиви.

Како помина вчерашниот ден, можете да видите од видеоклиповите што пејачката редовно ги споделува на социјалните мрежи, но и денес не им беше помалку забавно, затоа што се играше фудбал на плажа.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*