Синчето на Кајмакоски копија на мама

Пред две години во медиумите како бомба одекна веста дека македонскиот пејач Даниел Кајмакоски станува татко, па во Февруари ја доживеа таа среќа.

Синот на Кајмакоски во февруари ќе наполни две години, а се повеќе личи на неговата мајка односно сопругата на Даниел.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*