Мадона ја шокираше јавноста

NEW YORK, NY - APRIL 12: (Exclusive Coverage) Madonna launches her first signature fragrance, Truth Or Dare By Madonna at Macy's Herald Square on April 12, 2012 in New York City. (Photo by Kevin Mazur/WireImage for Coty)

Светската ѕвезда Мадона на “Инстаграм” објави изјава која ги шокираше нејзините следбеници.

Денес убив некого! Ја убив девојката која се грижеше премногу, убив наивна девојка. Ја убив девојката која бараше изговори за сечие непочитување.  Ја убив девојката која за малку ќе станев, напишала кралицата на поп – музиката.

Што ја инпсирирало за овој пост, се уште е енигма, но сигурно од нешто или пак од некој и дошло преку глава, штом решила вака јавно да се “соголи”.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*