October 10, 2018

Македонија

Како се одмараат во неработниот период членовите од оркестар “Маестрал”?

По работниот викенд кој во голема мера им е премногу ангажиран  со бројни свирки и свадбени свечености битолскиот оркестар “Маестрал” работниот понеделник за нив е…

Македонија

“Нишка љубовна, со низа ноти проткаена”-Доста успешен проект на група Милениум

Група Милениум се презадоволни од нивниот проект кој носи наслов “Нишка љубовна, со низа ноти проткаена”. Тие велат дека сеуште добиваат позитивни коментари од јавноста…

Балкан

Ужива на Малдиви

Поп-пејачката Јелена Карлеуша со ќерките Атина и Ника и со сопругот Душко Тошиќ моментално ужива на една од најпосакуваните, но и најексклузивни егзотични дестинации – на Малдиви.