Тригодишната турнеја на Џенифер Лопез и`донесе профит од 100 милиони долари

Џенифер Лопез се чини дека е во најдобар ред со нејзиниот живот и сè оди за неа како мед и путер.

Таа неодамна ја заврши својата тригодишна турнеја, заработувајќи 100 милиони долари од продажба на билети.

Нејзините концерти во текот на изминатите три години се гледаат од повеќе од 200 светски ѕвезди. Турнејата вклучува 100 концерти, од кои 15 само минатиот месец.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*