ЕМИНА СО НОВИОТ ДЕЧКО ВО ГЕРМАНИЈА

October 7, 2018 Vesna Bastovanska 0

На прашање за наводната љубовна романса со турскиот милионер, Емина Јаховиќ, бесно ја затворила вратата на автомобилот,пишуваат медиумите. Сепак,  пејачкта е сликана во Германија, кога […]