Дара БуБаМара се преполови

Кога станува збор за плус килограми, жените секогаш се “бориме“ со тоа, а посебно јавните личности кои се трудат секогаш да изгледаат во топ форма.

Дара Бубамара успеа да се ослободи од вишокот на килограми.

Пејачката на Инстаграм се пофали колку килограми изгубила и ја покажа својата нова линија.

Дара изгубила 10 килограми, а нејзините фанови и порачаа дека изгледа прекрасно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*