Дали го погледнавте новото видео од Рубин Благадуша?

Дали го погледнавте и дали ви се допадна новиот видео запис од Рубин Благадуша за песната “За тебе пеам Родино”?

Рубин Благадуша го промовираше најновиот видео запис, овој пат за песната “За тебе пеам Родино”. Видеото се снимаше на повеќе локации во Мариовскиот крај.

Во соработка со ИН Продукција, Рубин изминатиов период претстави уште два видео записи за песните “Девет картала” и “Јанкулица”.

Во продолжение погледнете го видеото за песната “За тебе пеам Родино” !

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*