October 3, 2018

Македонија

Никола Кочан : Време е да се посветиме на авторска музика

По дуетската песна “Џемиле мори Реканко”со фолкерката Елена Јовческа, за која пред извесно време го промовираа и спотот, Модус бенд веќе најавуваат снимање на новокомпонирани…

Македонија

Одржан 22-от Интернационален Фестивал на забавни мелодии „ЕВРОФЕСТ – 2018“

Со посета на вечниот дом на Тоше во Крушево како и Спомен куќата започна годинешниот 22-ри Интернационален фестивал на забавни мелодии “Еврофест 2018”. На програмата…