Бобан Цаневски со низа работни ангажмани на музички план

Бројни работни ангажмани низ целата земја, бележи во изминатиот ллетен период Бобан Цаневски. Како што додава летните ангажмани беа пропратени со приватните забави пред се свадбите, на кои беше постојао баран.

-Оние приватни веселби свадби, нормално без нив не се може. Има и други ангажмани каде што ќе пеам, но тоа допрва ќе следува, вели Бобан.

Претежно настапите не Бобан се соло, но и по потреба тој настапува и со бенд. Што се однесува до есенскиот период, Бобан не ја исклучува можноста за настапи и кратки турнеи. Како што нкратко отркива , преговорите течат но за тоа потоа.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*