October 2, 2018

Македонија

Група Милениум со “Убаво македонче” ги освоија симпатиите на Лешок фест

“Убаво македонче” е песната со која група Милениум настапија на годинешниот Лешочки фестивал. Тие се презадоволни од нивниот настап, а откриваат дека добиле и низа…

Македонија

Бобан Цаневски со низа работни ангажмани на музички план

Бројни работни ангажмани низ целата земја, бележи во изминатиот ллетен период Бобан Цаневски. Како што додава летните ангажмани беа пропратени со приватните забави пред се…