October 2018

Балкан

И тој не седи со скрстени раце : Погледнете ја новата девојка на Мустафа Сандал

Додека Емина ја официјализира врската со своето ново момче кое е милијардер, ни поранешниот сопруг Мустафа не седи со скрстени раце. Откако турскиот пејач Мустафа…

Македонија

Дејан Добревски во поинакво светло на музичката сцена, овојпат со бугарска песна

На повидок нова музичка соработка помеѓу Дејан Добревски и Тино. Музичари кои подолго време се застапени на македонската музичка сцена, особено преку фестивалски настапи и…