September 2018

Македонија

Оркестар “Маестрал” секогаш отворен за музичка соработка

Бројни патувачки турнеи буквално низ целиот свет  бележат оркестарот “Маестрал” кој штотуку се вратија од далечната Америка, па најавија кратка турнеја во Европа. Секако на…