Синот на Лепа Брена ослабна 50 кг

Синот на фолк-пејачката Лепа Брена, Виктор Живојиновиќ, ослабна 50 килограми, но, сè уште не е задоволен од својот изглед.

Најмладиот Живојиновиќ редовно тренира и води сметка за исхраната.

– Немам точно одредено уште колку килограми би требало да ослабам, но, до 10 најмногу. Поважно ми е да се затегнам и мускулите да ми постигнат добра форма. Добивам комплименти поради тоа што симнав 50 кг, но гледам дека можам и подобро – вели Виктор и додал:

„Веќе никој не ме принудува да ослабам и не ми зборува за килограмите, ми даваат само комплименти.“

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*