ПОВТОРНО ОГРАБЕНА ВИЛАТА НА РИЈАНА

Домот на пејачката Ријана кој се наоѓа во Холивуд Хилс во Лос Анџелес повторно беше мета на крадци. Полицијата досега има осомничено три лица, но засега не е познато што се недостига од куќата на поп пејачката.

Звучните сигнали на алармот кои почнале да се палат и гасат, дале знак за узбуна. Човекот кој помогал околу куќата, сведочел дека ги забележал арамиите како ги кршат стаклените врати и влегле внатре.

Од тимот на Ријана досега не излегоа со официјален коментар по овој повод, но за среќа пејачката во моментот на грабежот не била дома.

Ова не е прв пат нејзиниот дом да биде мета на крадци. Во мај годинава, Ријана исто така се најде во незгодна ситуација. Од полицијата велат дека имаат доволно снимки за да ги фатат разбојниците за краток период.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*