Џеват и Петар ќе ја продлжат музичката соработка со албум од преработка на македонски инструменталки

September 27, 2018 Vesna Bastovanska 0

По врвните инструментални преработки на антологиските “Налеј, налеј” и “Со маки сум се родил” од страна на виолинистот Џеват Рамаданоски и младиот музичар од Австралија […]